Wij zijn een familie van Napolitaanse afkomst. onze grootvader had een bekende pizzeria en pastazaak in Napoli in Italie. Hij heeft zijn recepten gekregen van zijn vader. Onze recepten zijn bijna een eeuw oud. Omdat wij de recepten bijhielden als herinnering hebben wij ervoor gekozen om ze te delen met het volk. Wij zijn er voor de mensen. Wij moeten zo goed mogelijk bedienen en onze klanten een zo goed mogelijke ervaring laten achterlaten. Het is voor ons een eer om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. En dat doen wij met onze eeuwen oude pizza en pasta recepten. Wij hebben ook Griekse roots. Zelf zijn wij van Thessaloniki. Onze grootvader langs moeders kant was een bekende Griekse pastoor, die dat voor zijn kapel te kunnen financieren, huisbereide gyros verkocht. Hierdoor hebben wij ook speciale recepten verkregen om onze steak-gyros te maken.
Pizza's en Pasta's en Risotto's
Ons deeg voor onze pizza's en pasta's wachten lang genoeg en wij gebruiken de juiste mengel praktijk. Al onze ingredienten komen vers vanuit Italie. Kwaliteit is niet toeval. Ook onze pizza en pasta sauzen worden huisbereid. En voor de ingredienten werken wij met de beste Italiaanse kwaliteitsfabrikanten.
Gyros:
Voor onze gyros gebruiken wij Dry-Aged meatsteak. Wij halen onze steaks van een kwaliteitsvolle niche steakslager. Hierna zetten wij onze Dry-Aged steaks op elkaar en tussen de steaks plaatsen wij rundsruggenvet. Dat geeft de speciale smaak aan onze steak-gyros. Voordat wij het vlees aan het spit plaatsen laten wij het 2 dagen marineren op een temperatuur van 2 graden in de koelkast. Voor het marineren proces gebruiken wij 19 verschillende kruiden. En wij maken er ook een speciale roomsaus voor met verschillende vetten en ingredienten en verschillende soorten vers fruit en groenten. Meestal kiezen wij tropische fruit voor het marineren process. Tropisch fruit heeft als eigenschap dat het een intense smaak afgeeft aan het vlees. Door het marineren process neemt de sterke vleessmaak af. En geeft het een zachte smaak tijdens het eten van de Gyros-Steak. Voor het marineer process hebben wij contact opgenomen met 6 Griekse Gyros-steak chefs vanuit Griekenland. Het was een lange process. Maar uiteindelijk is het ons gelukt. En daardoor kunnen wij onze klanten een intense Gyros-Steak smaak laten beleven. Wij willen niet herinnerd worden als 1 van de goeie restaurants die onze klanten bezochten. Wij willen herinnerd worden als de specialist voor Gyros-Steak
Afsluitertje:
Wij willen een onvergetelijke service aanbieden. Succes is niet toevallig, kwaliteit is ook niet toevallig. Elke klant krijgt bij ons een speciale bediening en service. Wij brengen Napoli - Italie en Thesalloniki- Griekenland naar Brasschaat. daardoor hoeft u niet helemaal naar Griekenland of Italie te reizen. Vanaf nu is Napoli-Italie en Thesalloniki-Griekenland uw buur geworden.